Hoffespecial i Flen 2011

Igår var det en hoffeuställning i Flen. Ungefär klockan 07.00 åkte jag och Annica iväg. Det första vi såg när vi kom fram till parkeringen var att någon kört ner med nosen i ett dike. Bästa parkeringen? Det såg lite kul ut, men kan inte varit så roligt för de drabbade.

Efter bara två minuter var mina skor och fötter genomblöta och så var de också resten av dagen. Skulle kanske tagit de lite grövre skorna?

Bonneville ställdes inte, då hon är för ful och hade dessutom ingen päls, så det var lika bra. Men hon fick följa med i alla fall.

Jag hjälpte till lite här och var och gick in i ringen när det behövdes. Önskar dock att jag haft mer tid till fotograferingen, men fick lite bilder ändå. Tyvärr är dessa bilder helt kassa då min kamera inte ville vara med med någon skärpa. Skulle nog haft en annan "inställning" men vill man ha på det smidigaste sättet så ja. Nästa gång får jag ta mig mer tid.

Trots genomblöta skor och i vissa stunder genomfrusen var dagen bra. Var väldigt trevlig med allt trevligt folk!

Här kommer lite bilder från dagen.








Swedehofs Fleetline "Flisan", Swedehofs Duett "Ettan" och Swedehofs Ferari "Selma"
Lika som bär :) Samma mamma.







Swedehofs Duett "Ettan"






I Profil. Swedehofs Fleetline "Flisan", Swedehofs Duett "Ettan" och Swedehofs Ferari "Selma"





En trött Flisan





Mytologins Yleos II "Inte"





Inte i profil.





Selma




Flisan och Annica. "Måste dra upp byxorna, hoppas ingen ser"




Swedehofs Hotchkiss "Hotsie"




Flisan och Annica.





Flisan med CK rosett.





Annica och Flisan





Annica och Flisan.





Flisan står snyggt!





Lena och Swedehofs Camaro "Cami" som fick vandringspriset för bästa svarta.





Annica med Swedehofs DeVille "Devil", Fanny med Swedehofs Fleetline "Flisan", Lena med Swedehofs Camaro "Cami" och Sofia med Swedehofs Ferrari "Selma".





Annica med Swedehofs DeVille "Devil", Fanny med Swedehofs Fleetline "Flisan", Lena med Swedehofs Camaro "Cami" och Sofia med Swedehofs Ferrari "Selma".





En glad Devil.





Flisan med BIS unghund1 rosetten.





Flisan och Annica.




Lite bortskämd

Det värmer i hjärtat hur mycket min familj faktiskt tycker om Bonneville. Lånade ut henne idag till mamma då jag var hos Johanna och kollade på lite hoffevalpar.

Kom hem mycket senare än vad jag trodde och hade nästan förväntat mig att Erik gått tillbaka med Bon till pappa. Bon kan ju inte vara inne hos mamma eftersom att hon är allergisk. När jag kom hem till mamma, skulle mellanlanda lite och äta mat där, så ser jag att Bon inte är på tomten i linan. Ja, då är hon väl hemma, tänkte jag. Öppnar ytterdörren och vem ligger på dörrmattan inomhus? Jo, Bonneville. Ja, bortskämd blir hon verkligen, fått tuggben och allt tydligen. Blev väldigt förvånad när hon låg där, hon får ju inte vara inomhus liksom.

Men nu var det mamma som hade hand om Bon och tillåtit henne att ligga i hallen så ja, jag ska väl inte klaga ;)
Älskade hund.

// Fanny

Tävling idag igen

Jag och Bonneville tävlade i lydnadsklass II idag igen. Just nu tänker jag bara säga att jag är extremt besviken. Kommer sen att skriva alla resultat, domarens kommentarer plus mina tankar om det hela. Men jag kan inte riktigt tyda vad det står på pappret. Det är ganska slarvigt skrivet enligt mig. Så ska försöka hitta en tolk och det blir nog tills i morgon (typ mamma eller pappa). Så ni får vänta tills dess!

Just nu ligger Bon och äter på ett Grisöra. Ångrar lite att jag gav det till henne nu, det luktar i hela rummet xD Men hon är i alla fall väldigt nöjd med det tror jag ;)

// Fanny

Örat?

Vaknade i natt av att Bon var jätte arg och att det var ovanligt mycket aktivitet i råttburen. Hann faktiskt se att en av råttorna försökte bita tag i Bons öra (tror jag det var) genom gallret.

Eh ja.. Bon typ visade tänderna och gurglade lite. "Mitt öra, bara mitt!" Haha stackaren, nu lär hon väl aldrig mer ligga i sängen vid fotändan. För där är ju buren.

// Fanny

Kassler

Har hittat ett slags godis som Bonneville tycker är 100 gånger bättre än köttbullar. Nämligen kassler! Ögonen går nästan i kors så fort hon känner lukten och hon blir helt till sig och kastar sig in i fotpositionen.

Måste verkligen fundera på hur jag ska använda det här till min fördel. Vill ju inte tjata ut belöningen så kasslern inte blir så speciell tillslut.

// Fanny

En bild

Dagens bild. Bon ligger alltid på lite konstiga sätt! =)




Svar på kommentar från förra inlägget! :)
Jag brukar inte alltid fullfölja momenten. Ibland tränar jag bara på vissa delar. Ibland gör jag bara början. Ibland belönar jag på en gång om det hon gör är extra, extra bra. Och ibland gör jag hela momentet.

Jag belönar bara när jag ser ett bra slut. Duger det inte för mig, gör jag om tills det är bra! =)
Klicker är min bästa vän i träningen! Och ja, det är effektivt! =)

Men på senare tid har jag faktiskt inte använt den så mycket. När jag tänker efter kanske jag ska börja använda den lite mer? Men varför jag använder den mindre är nog på grund av tävlingarna. På tävling får man ju inte använda klicker och Bon måste förstå att man får samma belöning utan den.

Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag tror i grund och botten att jag som förare gör något konstigt. Men samtidigt kan det ju vara Bon som får för sig dem här sakerna. "Ska bara testa lite" eller något sånt.

Men det är bara att fortsätta traggla med detta!

// Fanny

Det ständiga problemet

Och återigen har jag hittat ett problem. Bon har än en gång "glömt" bort ett helt moment. Jag vet verkligen inte vad jag gör för fel. Det är ju inte första gången hon "glömmer" bort ett moment. Och jag belönar henne alltid. Så nej, jag förstår inte.

Börjar alltid med att hon fuskar lite och slarvar. Jag avbryter alltid då och börjar om. Belönar när hon gör rätt, på det sättet jag vill att hon ska göra. Men sen blir det mer och mer fusk och slarv, trots att jag korrigerar henne och vips en dag så kan hon inte alls i stället. Vad gör jag för fel?! Men det är väl bara att börja om från ruta ett och göra om allt. För att sen hoppas på att momentet fastnar.

// Fanny

En fulisbild

Kom att tänka på den här bilden. Ja, den får tala för sig själv. Inte snygg i alla fall! ;)



<3

// Fanny

Dammsugit

Då har man både dammsugit golvet och hunden. Förstår inte hur hunda kan fälla så här mycket när hon knappt har någon päls kvar.

Fler besökare?

Här är en länk till en sida som ger möjlighet till fler besökare på din blogg!

http://www.bloggriket.se/

// Fanny

Bonnevilles Päls

För tillfället ser Bonnevilles päls ut så här ;)







Fint va ;)

// Fanny

En hund som fäller

Att ha en hund som fäller är inte alltid lika kul. Hur mycket jag än tycks borsta bort så finns det alltid mer att göra sig av med!

Det är i alla fall skönt att det bara är fällningsperiod två gånger om året :) Nej, nu ska jag gå ut på tomten med Bonneville och borsta bort lite mer päls!

// Fanny

Bad i September

Trodde inte jag skulle göra något som att bada i sjön i September. Speciellt inte med tanke på att jag hade stora problem med att bada i somras när det var som "varmast".

Bon verkade i alla fall ha kul. Det första hon gjorde när vi kom dit var att hoppa i vattnet efter änderna. Självklart fick hon inte tag i dem då de flög iväg så fort hon närmade sig. Men det lustiga var ju att Bon hoppade inte i bara en gång utan fyra, fem gånger och ändå var de korkade (?) fåglarna kvar vid oss, hela tiden.

Bon lärde sig tillslut att det inte funkade att hoppa i efter dem och att simma efter dem gick inte heller. Knäpphund.
Bjuder på två bilder från ett annat tillfälle.






Softpotatisen nummer 1.


// Fanny

Ny Blogg

Följ min blogg med Bloglovin

Jahapp, då har jag nu fixat en ny blogg om Bonneville. Den på hemsidan funkar tyvärr inte längre och för att få den att fungera måste jag fixa premium. Det tänker jag inte göra nu. Varför lägga ner pengar när det finns gratis?

Vet ännu inte riktigt hur jag kommer att göra. Velar mellan;
1. Att strunta i hemsidan och bara hålla till här.
2. Ha kvar hemsidan, skriva alla resultat och fortsätta ladda upp bilder och videoklipp, men ha bloggen här.
3. Fixa något helt annat. En ny hemsida någon annanstan. Alltså dissa Webs helt och hållet.

Vad tycker ni? Själv gillade jag ju att ha en egen hemsida där man kunde organisera allt som man själv ville. Men det funkar ju inte där jag har hemsidan nu tyvärr. Ja hmm.. Är lite sugen på att göra en helt ny hemsida. Men var kan jag göra det helt gratis och där det är hyffsat enkelt?

// Fanny

Välkommen till min nya blogg!

Det här är Bonnevilles nya blogg!

RSS 2.0